TILBEHØR

HER FINNER DU TILBEHØR TIL POWERLASER PRO500 OG PRO1500

EKSTRA BATTERIER

Du kan kjøpe ekstra batterier til PowerLaserne, så du har mulighet til å lade opp et batteri mens du bruker et annet. Du har selvfølgelig også mulighet for å skifte ut batteriene, når de gamle er utslitt.

Husk; at med Litium-ion batterier varer mye lenger i tid på en oppladning, og at cellene holder vesentlig lenger end tradisjonelle NiMH (NikkelMetalHydrid) batterier.

Med en lyselederstav kan du anvende din PowerLaser PRO 500 eller PowerLaser Basic 500 til behandling i munnhulen. Dvs. at du som tannlege, tannpleier eller klinikkassistent kan bruke laser til at stimulere hurtigere helning av operasjonssår samt behandling av blemmer m.m.

AKUPUNKTURLINSE

Med en akupunkturlinse på en PowerLaser PRO 500 eller PowerLaser Basic 500 kan du bruke laseren til akupunkturbehandling i stedet for at bruke nåler.

Akupunkturlinsen settes på laseren i stedet for den normale sprede linse med et lite klikk – helt enkelt.

Du stimulerer akupunkturpunktet ved å holde akupunkturlinsen i kontakt med huden og peke spissen direkte på det ønskede akupunktur.

Laserakupunktur er meget velegnet til pasienter, som er redd for nåler.

Veske i lekkert, sort lammeskinn som er beregnet til at beskytte din PowerLaser i mot skitt, riper og skrammer.

Bruk lærertasken til oppbevaring, på klinikken eller til å beskytte den hvis du er på farten.

Tre separate rom, så du kan oppbevare laser, lader og ekstra batteri hver for seg og derved unngå at det kommer riper på laseren.

Enkel og effektiv metode til å beskytte din laser, så den holder i mange år.

KUFFERT TIL POWERLASER, SLAGFAST PLAST

Sort oppbevaringetui i hardt, slagfast plast beskytter din laser i mod støt, så du unngår skitt, riper og skader på laseren. Fleksibel innretning med plass til én laser eller et combo set.

Bruk kofferten til oppbevaring på klinikken eller til at beskytte den, hvis du er på farten.

Foret med formstøpt skum, så du kan oppbevare laser, lader og ekstra batteri hver for seg og du unngår skader som følge av rystelser og slag.

Enkel og effektiv metode til at beskytte din laser, så den holder i mange år.